zondag 17 mei 2015

Weekmenu 15 - 22 mei

Een paar weken geleden redde ik het om per week niet meer dan € 50,00 uit te geven aan boodschappen. We aten vooral uit de vriezer en voorraadkast. Inmiddels heb ik het budget verhoogd naar € 75,00. We eten veel fruit en daar wil ik niet op hoeven besparen.  Ik vind fruit momenteel nogal duur. 

Vrijdag: kapucijners met spekjes en zilveruitjes
Zaterdag: pittabroodje met shoarma en komkommersalade
Zondag: goulash soep (4 porties in de vriezer)
Maandag: gegrilde burger met aardappeltjes en salade van rode bietjes
Dinsdag: gekookte aardappel met sperziebonen en worst
Woensdag: sipelsaus met gekookte aardappel
Donderdag: jachtschotel (op woensdag gekookt ivm met lange werkdag)
Vrijdag: rabarbercrumble (rabarber uit eigen tuin) en kliekjes 

1 opmerking: