Een paar weken geleden redde ik het om per week niet meer dan € 50,00 uit te geven aan boodschappen. We aten vooral uit de vriezer en voorraadkast. Inmiddels heb ik het budget verhoogd naar € 75,00. We eten veel fruit en daar wil ik niet op hoeven besparen. Ik vind fruit momenteel nogal duur.
Vrijdag: kapucijners met spekjes en zilveruitjes
Zaterdag: pittabroodje met shoarma en komkommersalade
Zondag: goulash soep (4 porties in de vriezer)
Maandag: gegrilde burger met aardappeltjes en salade van rode bietjes
Dinsdag: gekookte aardappel met sperziebonen en worst
Woensdag: sipelsaus met gekookte aardappel
Donderdag: jachtschotel (op woensdag gekookt ivm met lange werkdag)
Vrijdag: rabarbercrumble (rabarber uit eigen tuin) en kliekjes
Ik het een mooi menu. Goed gevarieerd zeg!
BeantwoordenVerwijderenHuisvlijt